Gargždų odontologijos klinika “Dentikulas”

Gargždų odontologijos klinika “Dentikulas” įsikūrusi Gargžduose Dariaus ir Girėno gatvėje. Klinikoje įrengti du kabinetai, kuriuose įrengtos naujausios kartos odontologinės kėdės, teikiamos aukštos kokybės dantų gydymo ir burnos ligų profilaktikos paslaugos, naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos bei technologijos.

Klinikoje dirbantys gydytojai nuolat gilina žinias vykstančiose praktinėse ir teorinėse mokslinėse konferencijose. Taip pat glaudžiai bendradarbiauja su dantų technikais, o tai Jums garantuoja aukščiausią protezų kokybę ir gražią šypseną.

Klinikoje įdiegtas ypač mažo radioaktyvumo dantų rentgeno nuotraukų aparatas, įgalinantis tiksliai diagnozuoti ligą. Taip pat atliekame visos burnos sveikatos būklės įvertinimą intraoraline vaizdo kamera. Šis įrenginys leidžia matyti padidintą dantų vaizdą kompiuterio ekrane ir padeda ne tik mums, gydytojams, bet ir Jums vaizdžiai pamatyti diagnozuotą dantų ar dantenų problemą.

Klinika įsikūrusi šalia Gargždų miesto autobusų stoties, todėl patogu atvažiuoti ir viešu transportu. Atvykus nuosavu automobiliu visada rasite vietą parkavimui.

Klinikoje Jūs esate visada maloniai laukiami.

Gargždų odontologijos klinika “Dentikulas” kolektyvas

One Reply to “Gargždų odontologijos klinika “Dentikulas””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *